Prodaja Delova

Originalni Land Rover delovi

U svojoj ponudi imamo originalne Land Rover delove, vrhunskog kvaliteta i neverovatne pouzdanosti. Prilikom ugradnje u servisu uvek preporučujemo originalni Land Rover deo. Garancija na originalni deo 1 godinu.


OEM (Original Equipment Manufacturer)

OEM ili Proizvođač originalne opreme (prva ugradnja) su delovi različitih proizvođača koje Land Rover koristi i ugrađuje u svoja vozila. Prozivođači OEM delova su Delphi, AP Driveline, Bosch, Valeo, QH, VDO, Lucas.


BRITPART

Kvalitetni Britanski alternativni delovi za Land Rover vozila. SERVICE BUGI doo je jedini sertifikovani distributer Britpart delova za teritoriju Srbije. Garancija na svaki kupljeni Britpart deo. BRITPART Katalog.


Differential Parts Europe

SERVICE BUGI doo je jedini ovlašćeni diler za Evropu delova i setova za reparaciju diferencijala za Range Rover Sport i Land Rover Discovery 3 i 4. U ponudi Differential Parts-a se nalaze i tanjirasti i konusni zupčanici, ležajevi, semerinzi, fabrički remontovani reduktori i diferencijali. Differential Parts SA (Differential Parts Europe) je odobren od strane Land Rover-a.


Britanski alternativni delovi

Britanski alternativni delovi za Land Rover vozila. SERVICE BUGI doo je sertifikovani distributer Bearmach delova za teritoriju Srbije. Garancija na svaki kupljeni Bearmach deo. Bearmach katalog